понеделник, 24 юли 2023 г.

5 ПРИНИЧИ ДА НЕ СИ ВЗЕМЕТЕ ЙОРКИ

 5 ПРИНИЧИ ДА НЕ СИ ВЗЕМЕТЕ ЙОРКИ


1. Не ви оставят на мира – Не зависимо дали сте на дивана, в леглото или чистите из къщи, тази пухкава топчица, няма да ви изпуска от поглед и постоянно ще е по петите ви. Така, че ако обичате усамотението, Йоркито не е за вас.

2. По-сладки са от вас – Когато вървите по улицата, или сте на среща с приятели, Йоркито с цялата си сладост, краде вниманието от вас. Независимо колко сте очарователни, то е в пъти по-очарователно от вас. Така, че ако обичате да сте център на внимание, то Йоркито не е за вас.

3. Обичат да крадат неща от вас – Ще ви откраднат храната, чорапите и не на последно място вашето сърце.

4. Те са толкова сладко-прекрасни, че заради тях не може да си свършите работата – Как да се концентрираш в работа, докато те гледа тази малка сладка муцунка. Сякаш имат план да сринат световната икономика. 

5. Не можеш да се разхождаш спокойно с тях – Почти невъзможно е да се разхождаш с Йорки, без всеки втори човек да иска да го погали или да си поиграе с него. Ще трябва постоянно да чувате колко е сладко кучето ви, така, че ако сте свикнали да се придвижвате бързо Йоркито не е за вас.

      И ако тези причини не са ви достатъчни, ето и бонус причина:

6. Те са страшно обичливи – Толкова са обичливи, че ще ви накарат да се почувствате виновни, че не може да отвърнете подобаващо на тази безрезервна любов. Искате ли да се чувствате виновни? Вземете си Йорки 😊🍀💖💞


Няма коментари:

Публикуване на коментар

В НАВЕЧЕРИЕТО НА ВЪЗКРЕСЕНИЕ

сн. Internet С премъдрост Бог създаде ни от кал, за да сме тясно свързани с Земята.  Даде ни избор, свобода, но не морал...  Пожертва син, д...