вторник, 12 септември 2017 г.

Фондацията на Семейство Хартмън откри в Сан Антонио нов увеселителен парк - Morgans Inspiration Island

снимка: morganswonderland.com

Няколко години след като Фондацията на Семейство Хартмън построи първият увеселителен парк, за деца и хора със специални потребности и той се превърна в хит, ентусиастите откриха втори подобен атракцион на включването. 
 "Подобно на страната на чудесата на Морган”„Островът на вдъхновението на Морганне е специален парк; това е парк на включването .... Първият в света ултра-достъпен парк, в който гостите на всички възрасти и способности могат да се намокрят и да се забавляват заедно ", казва Гордън Хартман. 
Достъпът на деца със специални потребности и до двете атракции е безплатен, осигурен от Фондацията на семейство Хартмън безвъзмездно. "Нашата цел е да осигурим страхотно преживяване за гостите ни в приятна, безопасна, комфортна,  и не прекалено претъпкана среда", добави Хартман. "Когато Morgan’s Wonderland отвори врати през пролетта на 2010 г., ние наистина не знаехме какво да очакваме, но популярността на парка нарасна толкова много, че ни насърчи да добавим и Острова на вдъхновението на Морган.

 Сега фондацията предлага две уникални независими атракции коренно различни една от друга, на които всеки - независимо от способностите или възрастта си , може да се наслади. Островът на вдъхновението на Морганобещава да даде на хората с физически или когнитивни специални нужди място, където те могат да се отпуснат и да играят без бариери.

снимка:http://www.wday.com
снимка: ww4.hdnux.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ТИ ПОВИКАЙ МЕ ТИХО ПО ИМЕ

( На тази, която винаги разпалва огъня в мен!)  Ти повикай ме тихо по име и не спирай с копнеж, да ме чакаш! Ще се върна, дори след години, ...